Creatieve seizoensactiviteiten

De natuur is wijs en inspirerend. Ze beweegt mee in wat er gebeurt en past zich dan aan de nieuwe omstandigheden aan of veert terug. Beide met hetzelfde gemak. Niets groeit continu. De natuur neemt de tijd om zich terug te trekken, te verstillen en van daaruit weer groei in te zetten en te bloeien. Om vervolgens afscheid te nemen van wat niet meer dient.

Maar de natuur heeft een doorgaande levensstroom in zich die er altijd is, Zo heeft ieder seizoen zijn eigen karakter, zijn eigen kleur, zijn eigen tempo, zijn eigen ritme. En met dit organische ritme zijn wij mensen onlosmakelijk verbonden. Het leidt ons.

In de lente komt de natuur tot leven. Er is inspiratie voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe ideeën ontkiemen. In de zomer komt alles tot volle wasdom, ideeën worden werkelijkheid, een bloeiperiode. Lente en zomer zijn naar buiten gericht, het gaat over expansie en groei.

De perioden waarin de beweging naar binnen gericht is, de herfst en de winter, horen er ook bij. Ze zijn inherent aan het leven. De herfst is een periode van oogsten én van loslaten. Je geniet nog even na van de groei, je plukt de vruchten, bent dankbaar. Maar je maakt ook de balans op en maakt je klaar om afscheid te nemen. De winter is daar het geschikte seizoen voor. Het is een periode van bezinning en stilstaan, van werkelijk loslaten en naar binnen keren. In de rust en ontspanning mag je het ook even niet weten. In de winter ontstaan de zaden voor een nieuw begin.

En dit alles geeft voor ons aanleiding om creatief te zijn. We doen dat graag met u!

Informatie

Datums
  • woensdag 21 juli 2021 10:30 tot 13:30
  • woensdag 18 augustus 2021 10:30 tot 13:30
  • woensdag 22 september 2021 10:30 tot 13:30
  • woensdag 20 oktober 2021 10:30 tot 13:30
  • woensdag 17 november 2021 10:30 tot 13:30
  • woensdag 22 december 2021 10:30 tot 13:30
Prijs
Gratis
Locatie
Zelfregiecentrum, Oranjelaan 19, 4332 VA, MIddelburg
Schrijf je in

Inschrijven

Door het invullen van dit inschrijfformulier geef je je interesse aan voor het volgen van een cursus. Je ontvangt binnen 24 uur een bevestiging.

Voor vragen neem contact op met:

info@hersteltalent.nl 06-22889296