Hersteltalent

Logo + visitekaartjes

Na het toekennen van de subsidie voor het project ‘Zelfregulatie en Identiteit’ kwamen ineens praktische vragen op rond het logo van het project en de noodzaak tot eventuele visitekaartjes. Als snel realiseer ik me dat het me leuk lijkt als we het logo van HerstelTalent omtoveren in kleuren die bij het project passen. Daarmee blijft de herkenbaarheid van Stichting HerstelTalent gewaarborgd. Al denkende besef ik dat onderwerpen als zelfregie en identiteit gebaad zijn bij aardse kleuren. Huidkleuren misschien wel. Ik overleg het met mijn vormgever, Martien Luteijn, die enthousiast reageert. Na enkele weken krijg ik de eerste proeven. Iedere keer weer verbaas ik me over het feit dat Martien zo goed mijn ideeën weet vorm te geven. Wat een pareltjes! Zeg nou zelf:

 

Schermafbeelding 2016-02-14 om 20.29.52  Schermafbeelding 2016-02-14 om 20.30.03  Schermafbeelding 2016-02-14 om 20.30.17  Schermafbeelding 2016-02-14 om 20.30.30

 

Wanneer ik van Martien een mail krijg met de eerste proeven ben ik direct enthousiast. Het betekent dat we aan de slag kunnen. ‘Zelfregulatie en Identiteit’ heeft haar eigen kleuren, logo en visitekaartje. Een goed begin is het halve werk!

Irene van de Giessen, directeur Stichting HerstelTalent

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy