Hersteltalent

De bron voor mijn inspiratie

Na het schrijven van het projectplan ‘Zelfregulatie en Identiteit’ realiseerden we ons dat het wel handig zou zijn als we het originele stuk zouden hebben dat Jaap van der Stel┬áme destijds stuurde. Hij stuurde het me toe met het verzoek om handen en voeten te geven aan het artikel dat hij op dat moment ‘overmatig wetenschappelijk’ noemde. Hoe ik ook zocht, ik kon het niet meer vinden. Dat was even schrikken. De vraag was natuurlijk of Jaap het zelf nog in zijn bezit zou hebben. Na wat heen en weer gemail (allemaal op dezelfde avond) kreeg ik tot mijn grote geluk per kerende post het gevraagde stuk (Zelfregulatie bevorderen.5.1-2). Om heel veel reden is dat best bijzonder. Jaap van der Stel schrijft/publiceert zo ontzettend veel dat gewone mensen bij het idee dat te moeten benaderen gerechtvaardigd groen zouden gaan zien. Toch lukte het hem dus tussen al die stukken op zijn computer het gevraagde stuk te vinden dat hij drie jaar geleden schreef. Dank je wel Jaap!

Irene van de Giessen, directeur HerstelTalent

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy