Hersteltalent

Projectplan ‘Mijn kracht belicht’

Een idee hebben is één, maar het dan omzetten in een concreet plan aangevuld met alle aanwijzingen van de mensen van Samen Sterk Zonder Stigma is een heel ander verhaal. Om die reden hebben we bij Stichting HerstelTalent besloten om iemand aan te nemen die gewend is om projecten te schrijven. Klaartje blijkt een welkome aanvulling op team HerstelTalent. Ze heeft ruime ervaring op dit gebied. De vraag is natuurlijk of Bouchra haar plan begrijpelijk zal weten over te brengen op Klaartje. Klaartje weet immers nog van niets.

Gelukkig verloopt een en ander zonder problemen. Terwijl we bezig zijn met het projectplan ontdekken we dat het goed zou zijn om vanaf het allereerste begin mensen mee te laten kijken naar de effectiviteit van het project. Bij Stichting HerstelTalent willen we namelijk heel graag weten of de kans dat we ook bereiken wat we willen bereiken met ons project enigszins reëel is. We besluiten om die reden wetenschappers van de Islamitische Universiteit en de User Research Academy in Maastricht mee te laten kijken. In spanning wachten we het oordeel over ons projectplan af. We kunnen alle extra adviezen en informatie immers goed gebruiken!

Irene van de Giessen, directeur Stichting HerstelTalent

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy