Hersteltalent

Goedkeuring projectplan Jaap van der Stel

Stiekem merk ik dat ik een beetje zenuwachtig ben voor de reactie van Jaap van der Stel op ons projectplan. Jaap is zo belezen en goed op de hoogte van allerlei ontwikkelingen dat ik hem soms om die reden een beetje intimiderend kan vinden. Wanneer hij dan ook meldt dat hij ‘helaas’ niets op het plan heeft aan te merken ben ik zielsgelukkig. Hoewel zijn opmerking dat hij meer van de concepten is dan van de praktische projecten me nog even onzeker maakt. Wanneer hij echter meldt dat hij graag een bijdrage wil leveren aan de theorievorming door een stuk te schrijven over identiteit, zelfregulatie en stigmatisering ben ik in de zevende hemel. Wat ontzettend tof dat we daar gebruik van mogen maken en wat leuk dat het ons niets kost! Bedankt Jaap en natuurlijk geven we graag feedback op dat stuk, dat is het minste wat we terug kunnen doen na alle inspiratie die je ons al hebt gegeven.

Irene van de Giessen, directeur Stichting HerstelTalent

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy