Hersteltalent

Review dialoog 3 (21 april 2016)

“Het was een leuk en interessant gesprek. Het heeft bij mij wel veel herinneringen opgeroepen over mijn verleden, wat niet allemaal even gemakkelijk is. Ik vond de manier waarop het gesprek gevoerd werd eigenlijk ook best verhelderend werken op mijn eigen gedachten van de afgelopen tijd. Heel therapeutisch eigenlijk. Het voerde me dankzij de reflectie terug naar een paar basis-kenmerken van mijn herstel. Eerlijk gezegd beter dan wat een therapeut me zou kunnen aanbieden. Het heeft mij een gevoel van eigenwaarde gegeven wat ik toevallig zeer dringend nodig had! Dit heeft me weer eens bewust gemaakt dat ikzelf de belangrijkste factor ben in mijn weg naar herstel! In ieder geval vind ik het een mooi initiatief om zo onderzoek te doen. Het heeft mij dichter bij mezelf gebracht. Ik vond het ook fijn dat de andere gesprekspartners erg open waren en zich naar mijn gevoel volledig ingezet hebben om het gesprek zo soepel te laten verlopen. Dat kon ik heel erg waarderen en ik kijk er dan ook met plezier op terug!”

IR

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy