Hersteltalent

Zesde bijeenkomst ‘Mijn kracht belicht’: Raar hè?

Ik heb ontdekt dat ik eigenlijk veel meer mensen om me heen heb waar ik een beroep op kan doen dan ik dacht. ‘Hoe ontdekte je dat?’ ….. die opdracht over dat sociale netwerk was toch wel ok Irene. Ik heb er écht over nagedacht en het was ok…. Ik moet iets gaan doen. Raar hè! Ik heb wel mensen, maar ik vind het denk ik moeilijk om op ze te vertrouwen. Ik vraag het nooit, denk altijd dat ik teveel ben. Misschien ben ik wel niet teveel, maar ja…

…..trouwens, ik heb ook het ‘Ik Kunstwerk’ gemaakt. Ik zei gisteren toch dat ik het nooit zou doen? Ja… Ik heb het wel gedaan en weet je…? Het was leuk, het was héél leuk. Het was goed, ik werd er blij van! Ineens besefte ik dat het misschien wel dom is geweest dat ik bij therapie nooit wat heb gezegd en alleen maar dom mijn mond dicht heb gehouden. Waarom doen ze het niet zoals jullie? ‘Ik weet het niet D…. Ik weet het niet….’ 

Ik vind dat iedereen moet weten hoe belangrijk jullie groep is Irene! Hoe moeten we dat doen? Hoe komt het dat we bij jullie wel praten? ……….het voelt als familie….. ‘D….’ Het voelt écht als familie Irene!, maar ja, wat weet ik daar eigenlijk van….? Het voelt in ieder geval goed. Raar hè? Al die therapeuten en hier praten we…. Weet je dat ik ook het park in ben geweest? Ik ben écht foto’s wezen nemen, zoals Bouchra zei. En ik vind het vreemd om te zeggen, maar ik vond het leuk! We moeten het vertellen Irene… We moeten het vertellen….

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy