Hersteltalent

De manier waarop je jezelf waarneemt

Op dinsdag 20 september hielden we in Dishoek een Socratisch gesprek over aspect 2:

“De manier waarop je jezelf waarneemt”

Kernmoment/Ervaring: Een van de deelnemers heeft een ervaring voorbereid, zodat we direct met haar ervaring kunnen beginnen. Het kernmoment/hittepunt: Man en vrouw uit mijn straat die met de hond lopen zeggen mij geen gedag terwijl ik hen wel altijd groet. Vooral de man vind ik heel vervelend. Een keer zag ik hem tegemoetkomen en toen dook hij ineens een steeg in met zijn hond. Dat vond ik een heel vervelend moment, alsof hij echt wegloopt voor mij. Die vrouw heb ik later bij Emergis gezien, zij is hulpverlener. Toen sprak ik haar aan, jij bent toch mijn buurvrouw. Ja zei ze toen, maar later op straat zei ze toch niets.

kk-verslag-aspect-2

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy