Hersteltalent

De manier waarop je voor jezelf opkomt

Op dinsdag 4 oktober 2016 hielden we in Dishoek een Socratisch gesprek over aspect 5:

“De manier waarop je voor jezelf opkomt”

Kernmoment/Ervaring: Een van de deelnemers heeft een ervaring voorbereid, zodat we direct met haar ervaring kunnen beginnen. Het kernmoment/hittepunt: Mijn toenmalige vriend bleek achter mijn rug met andere vrouwen te chatten. Eerst ondersteunend bedoeld maar werd steeds meer seksueel getint. Ik hoorde dat bij de kapper. Ik heb hem er die avond wel mee geconfronteerd. Maar het hittepunt is de volgende dag. Als we samen bij mijn psychologische medewerker zitten. Ik had mijn ex-vriend meegevraagd, dat deed hij wel vaker. We hebben een gesprek. We zijn met z’n drieën in de spreekruimte. Ik vertel het hele verhaal en moet huilen , het lijkt of het verdriet dan pas indaalt. mijn ondersteuner zegt: zo dat is niet zo netjes. De medewerker valt zelf een beetje stil.

kk-verslag-aspect-5-kopie

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy