Hersteltalent

De ruimtelijke aspecten van het zelf

Op dinsdag 15 november 2016 hielden we in Dishoek een Socratisch gesprek over aspect 1:

‘De ruimtelijke aspecten van het zelf’

“Ik stap naar buiten in onze straat samen met mijn stiefdochtertje. Het is mooi weer. We hebben haast, want we moeten naar school. De buurman loopt buiten met zijn hond. Hij roept  ‘he peetje en oompie’, en komt op ons af gelopen. Ik ben onze tassen in de auto aan het zetten. Hij begint een heel verhaal over zijn gezondheid enz. Ik zeg, ik moet door hoor, want ik moet naar school. Ondertussen laat ik mijn stiefdochter instappen. Ik doe zelf mijn portier open en stap ook in. Hij blijft maar doorpraten. De raampjes zijn open, het is warm.  Ik zeg nogmaals we moeten echt door nu en start de auto. En ik begin mijn raampje dicht te draaien. Hij blijft maar praten over allerlei zaken. Ik zeg nogmaals,  een fijne dag wij gaan door nu, en rij weg.”

kk-verslag-aspect-1

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy