Hersteltalent

Vakantie?!

Sinds 1 maart zijn we, ik samen met de zes consulenten crisiskaart van HerstelTalent, gestart met het crisiskaartproject Zeeland. Dit is een vierde blog.

Wat er de komende weken zal gaan gebeuren vind ik spannend. Gaan de potentiele kaarthouders de weg naar ons vinden?

Er is al op verschillende plekken voorlichting gegeven, bij Porthos, het maatschappelijk werk, de woningbouwcorporatie, de politie, via intranet en de cliëntenraad van Emergis etc.. Onze folders liggen al bijna overal.

Komende weken gaan consulenten in ieder geval langs bij het FACT team Vlissingen. Gaan ze proberen de Praktijkondersteuners GGZ van de huisartsen te bereiken. En op de woensdagochtend zijn ze te vinden in de kantine van Emergis in Kloetinge. Aan verspreiding van informatie geen gebrek, denk ik.

Tja, de bemensing van het team is wisselend. Eén van de consulenten houdt vakantie elders in Nederland, één van hen gaat verhuizen (binnen Zeeland) en één heeft alle tijd, want zij heeft vakantie van haar studie. Ik ben vier weken weg. Ik ben heel erg benieuwd wat ik begin augustus aantref. Ik laat me graag verrassen.

Niki Schipper, projectleider Crisiskaart Zeeland

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy