Hersteltalent

Erkentelijk

Toen ik tussen mijn op Google gevonden lijst van emotiewoorden keek was het deze die er vanavond absoluut tussenuit sprong.

Ik voel me erkentelijk. Dankbaar voor wat HerstelTalent voor mij betekend. Het begon allemaal met de WRAP. Toen ik na een gedwongen opname weer thuiskwam en alle vertrouwen in mezelf ongeveer verloren was maakte ik de keuze om in elk geval informatie te vragen over de WRAP waar ik iets over op Facebook voorbij had zien komen. Ik dacht dat zelfs een ochtend de WRAP-cursus te doen echt te veel voor me zou zijn. Na een gesprek met Judith besloot ik me gelijk aan te melden. Het was een risico dat ik heb genomen, een enorme stap.

De cursus heeft me handvaten gegeven en inzicht over mezelf en hoe ik met dingen omga.

Ik ben oprecht verbaasd om te zien waar ik nu sta. Stiekem durf ik van dingen te dromen die ik niet meer voor mogelijk had gehouden.

Ik durf te leven.

Het is een aarzelend begin. Leren leven is een kunst die ik me eigen wil maken. Met creativiteit, humor en zelfspot – hier en daar – voel ik dat ik begin te durven te vertrouwen; dat ik niet alleen ben en de moeite waard. Bedankt voor alle mooie, gezellige en soms kwetsbare momenten.

Petra

  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy