Hersteltalent

Josseline Tolhoek

Josseline is coördinator van het project Crisiskaart Middelburg dat op 1 augustus 2019 van start is gegaan. Zij heeft diverse cursussen gedaan om haar ervaringskennis deskundig te bewerken. Ze is onder andere HOP facilitator en voltooide de cursus crisiskaart consulent en deed mee met de Yücelmethode. Op 1 augustus start zij met de MBO opleiding Zorg & Welzijn voor Ervaringsdeskundigen.

Lees verder

Klazine Tuinier

Klazine Tuinier is projectleider bij stichting HerstelTalent. Zij is Zeeland-breed verantwoordelijk voor de crisiskaart en op Schouwen-Duiveland is zij daarnaast ook nog verantwoordelijk voor Onafhankelijke Client Ondersteuning. Verder is ze verpleegkundige van beroep en recent afgestudeerd aan de Universiteit van Antwerpen (Masteropleiding Verpleegkunde). Op dit moment volgt Klazine de Leergang Ervaringsdeskundigheid en Veerkracht (LEV)  

Lees verder

Simone Wattel

Simone is medewerker WMO bij HerstelTalent. Daarnaast heeft zij het diploma hbo-Social Work in haar bezit.

Lees verder

Silvia Swarts

Silvia is coördinator van het zelfregiecentrum in Middelburg. Ze volgt de opleiding tot Kunstzinnig Dynamisch Coach bij De Kleine Tiki in Breda.

Lees verder

Niek Knol

Niek Knol geeft intervisie aan de medewerkers die begeleiding geven in het kader van de WMO. Hij is fysiotherapeut en coach. Niek is specialist in mensen weer in beweging brengen. Als geen ander kan hij mensen motiveren om toch weer hun doelen na te streven. Lees verder >>

Lees verder

Judith Koudijzer

Judith Koudijzer is administratief medewerker bij Stichting HerstelTalent. Zij neemt de telefoon aan, plant afspraken in en regelt praktische zaken (zoals het verrichten van declaraties). Judith heeft de TOED gedaan en diverse cursussen waarmee ze haar ervaringskennis deskundig kan inzetten.

Lees verder

Willem van Staalen

Willem van Staalen is penningmeester in het bestuur van Stichting HerstelTalent. In het dagelijks leven is hij gepensioneerd en geniet van het leven. Willem deed langdurig ervaring op als pleegvader van iemand met een ernstige psychische aandoening.

Lees verder

Philippe Delespaul

Philippe Delespaul is secretaris in het bestuur van Stichting HerstelTalent. In het dagelijks leven is hij hoogleraar zorginnovatie aan de Universiteit van Maastricht, programmaleider Integrale Zorg bij Mondriaan en aanjager van de ‘nieuwe GGZ beweging’.

Lees verder

Frans Dieleman

Frans Dieleman is voorzitter in het bestuur van Stichting HerstelTalent. In het dagelijks leven is hij gepensioneerd en geniet van het leven. Frans werkte als Leidinggevende, A+B-verpleegkundige en docent in de Gehandicaptenzorg, Verpleeghuiszorg en GGZ. Hij heeft de laatste 10 jaar veel ervaring opgedaan als klachtenfunctionaris, kwaliteitsadviseur en auditor binnen de GGZ. Hij heeft ruimschoots ervaring met mensen die een chronische kwetsbaarheid hebben.

Lees verder

Irene van de Giessen

Irene van de Giessen is directeur van Stichting HerstelTalent. Zij is bestuurder van Kenniscentrum Phrenos en lid van de Raad van Toezicht van GGZ InGeest. Irene is maatschappelijk werker van beroep.

Lees verder
  • Stichting Hersteltalent
  • Privacy