Creatieve seizoensactiviteiten

De natuur is wijs en inspirerend. Ze beweegt mee in wat er gebeurt en past zich dan aan de nieuwe omstandigheden aan of veert terug. Beide met hetzelfde gemak. Niets groeit continu. De natuur neemt de tijd om zich terug te trekken, te verstillen en van daaruit weer groei in te zetten en te bloeien. Om vervolgens afscheid te nemen van wat niet meer dient.

Maar de natuur heeft een doorgaande levensstroom in zich die er altijd is, Zo heeft ieder seizoen zijn eigen karakter, zijn eigen kleur, zijn eigen tempo, zijn eigen ritme. En met dit organische ritme zijn wij mensen onlosmakelijk verbonden. Het leidt ons.

In de lente komt de natuur tot leven. Er is inspiratie voor nieuwe mogelijkheden en nieuwe ideeën ontkiemen. In de zomer komt alles tot volle wasdom, ideeën worden werkelijkheid, een bloeiperiode. Lente en zomer zijn naar buiten gericht, het gaat over expansie en groei.

De perioden waarin de beweging naar binnen gericht is, de herfst en de winter, horen er ook bij. Ze zijn inherent aan het leven. De herfst is een periode van oogsten én van loslaten. Je geniet nog even na van de groei, je plukt de vruchten, bent dankbaar. Maar je maakt ook de balans op en maakt je klaar om afscheid te nemen. De winter is daar het geschikte seizoen voor. Het is een periode van bezinning en stilstaan, van werkelijk loslaten en naar binnen keren. In de rust en ontspanning mag je het ook even niet weten. In de winter ontstaan de zaden voor een nieuw begin.

En dit alles geeft voor ons aanleiding om creatief te zijn. We doen dat graag met u!

Duur                                                                                                                                    Iedere maand is er een bijeenkomst van 10.30 tot 13.30 uur.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer weten? Kijk dan in onze agenda of er binnenkort een cursus wordt gegeven. Of bel met HerstelTalent via 06-22889296. Je kunt ons ook via de mail bereiken info@hersteltalent.nl.